Melis helpt een handje in jouw huishouden: nieuwe samenwerking met Dayes!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Dagelijks vertrouwen meer dan 50 miljoen Europese huishoudens op de ‘’everyday essentials’’ van Dayes. Vijftigmiljoen, waarvan een groot deel zich bevindt in Nederland en België. Mag jij raden wie ervoor zorgt dat al die producten de juiste bestemming bereiken…

Melis Smart Logistics

Sinds januari is Melis Logistics de samenwerking met Dayes aangegaan. We verzorgen niet alleen de palletdistributie, maar ook een deel van de opslag en het transport van displays binnen de Benelux. Die veelzijdigheid noemen we Melis Smart Logistics. Bij ons is er niet één transportdienst die we niet leveren. We maken de logistieke keten op die manier een stuk efficiënter. Slimme methodologieën stellen ons in staat om bepaalde diensten met elkaar te collaboreren, zodat de keten zo optimaal en efficiënt mogelijk kan worden ingericht.

Over Dayes

Met Dayes heeft Melis Logistics een mooie nieuwe samenwerking aan het portfolio toegevoegd. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in het immer bruisende Duiven, maar om de internationale markt goed in alle behoeften  te kunnen voorzien, zijn er ook kantoren en distributiecentra in België, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland gevestigd. Melis Logistics neemt het transport, een groot deel van de opslag en de distributie binnen de Benelux voor zijn rekening. Wat ons betreft een fantastische nieuwe samenwerking waar we met veel plezier mee aan de slag gaan. Let’s hit the road!

Benieuwd wat Melis Smart Logistics voor jou in petto heeft? We helpen je graag om jouw logistieke proces efficiënter in te richten. Neem gerust contact op, we bespreken de mogelijkheden graag!

Deel dit bericht met vrienden en familie