Melis is van alle markten thuis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis Transport staan we nooit stil: we zijn altijd onderweg en wel ergens te vinden. Samen werken we hard en gaan we vooruit. We gaan voornamelijk op pad vanuit Duiven, wat natuurlijk onze belangrijkste standplaats is. Daarnaast gaan we ook op weg uit Weert, want hier bevindt zich namelijk onze tweede standplaats!

Koel- en vriestransport
Weert is het huis van vijf wagens die worden bestuurd door negen van onze chauffeurs en maandag t/m zondag in wisselende diensten op weg zijn. We zijn onder andere onderweg voor de vestiging van Lidl in Weert. Hiervoor verzorgen we het koel- en vriestransport, nóg een vorm van transport die we aanbieden. Doordat we in het bezit zijn van een IFS-certificaat, is het mogelijk om dit soort dedicatedtransport ook voor andere bedrijven te verzorgen! IFS staat voor International Food Standard en het Europese certificaat houdt dan ook in dat we, met een score van maar liefst 96.3%, bewezen hebben aan de eisen en voorwaarden voor voedselveiligheid te voldoen. Een geweldige verdienste van ons hele team!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid
Melis Transport staat dan ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze wagens voor koel- en vriestransport zijn voorzien van dubbele verdampers, laadklep en stuuras. Hiernaast zijn we ook in het bezit van een Piek-certificaat voor ons gehele wagenpark, zodat we ’s nachts ook distributie kunnen verzorgen in woonwijken. De voedsel- en verkeersveiligheid wordt nog eens extra bewaakt en gegarandeerd door uitsluitend correct opgeleide chauffeurs in te zetten. Zo doen we er samen alles aan om ons transport met de hoogste mate van veiligheid en kwaliteit te laten verlopen!

Deel dit bericht met vrienden en familie