Melis Logistics Brandmovie 2018

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Dit jaar bestaat Melis Logistics, oorspronkelijk opgericht als Melis Transport, maar liefst honderd jaar. Een eeuw waarin enorm veel veranderingen hebben plaatsgevonden en het transportbedrijf uitgroeide tot een volwaardig logistiek partner. Om de identiteit en de kracht van Melis Logistics te visualiseren, is er een prachtige video gecreëerd waarin je wordt meegenomen in het familiegevoel. In het gevoel dat Melis, Melis maakt.

Een rijke geschiedenis

Het paard en de wagen waarmee Marinus Melis in 1918 zijn transportbedrijf begon, hebben plaatsgemaakt voor vrachtwagens op aardgas. De eerste drie generaties, Marinus, Adrianus en Adri zijn opgevolgd door Marwin, die het bedrijf sinds 2003 groter en succesvoller dan ooit maakt(e). De pure focus op transport is uitgebreid met het warehouse en bijbehorende diensten, waardoor Melis Transport uitgroeide tot Melis Logistics. Eén ding is in de afgelopen eeuw echter onveranderd gebleven: de liefde voor het familiebedrijf en de branche.

Brandmovie

De bovenstaande video, gemaakt door onze Arnhemse marketingpartner 2keer.nl, vertegenwoordigt de kern van Melis Logistics. Het ademt professionaliteit, persoonlijkheid en passie. Het visualiseert onze drijvende kracht. De beelden laten zien dat er naast hard werken en succes, ook veel ruimte wordt vrijgemaakt voor aandacht en ontspanning. Dat de enige nummers in het bedrijf, ook na 100 jaar, nog altijd de vrachtwagens zijn. De video geeft je een inkijk in onze familie. Bekijk en deel, maar vooral: voel je welkom.

Wil jij ons team komen vergezellen of ben je op zoek naar een logistieke- en/of transport partner? Je bereikt ons via 026-3611333.

Deel dit bericht met vrienden en familie