Melis Logistics breidt kantoorteam verder uit

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Om als organisatie te kunnen blijven groeien is het van groot belang dat niet alleen het wagenpark – en het chaufferskorps – groter wordt, maar dat achter de schermen ook alle ontwikkelingen op de voet gevolgd worden. Daarom zijn er begin juli twee nieuwe collega’s op het hoofdkantoor van Melis Logistics in Duiven gestart. Maak alvast kennis met Dennis en Bob!

Dennis zorgt voor een efficiënte transportplanning

Dankzij zijn jarenlange ervaring kent Dennis, vader van drie, inmiddels blindelings de weg op transportgebied. Zo is ATAG Benelux, een van onze klanten, hem na een dienstverband van ruim tien jaar heel vertrouwd geworden. Daar, aan het loket, ontmoette hij jaren geleden al een aantal chauffeurs die binnenkort zijn collega’s worden. De afgelopen vier jaar bracht Dennis door bij een leverancier van baby- en tienermeubelen waar hij, net als nu bij Melis Logistics, onder andere de planning van het wagenpark voor zijn rekening nam. Wij zijn blij met een ervaren kracht als Dennis en wensen hem veel succes en werkplezier!

Bob stort zich op de transportadministratie

Net als Dennis, heeft ook Bob al eerdere stappen in de transportwereld gezet. Hij werkte de afgelopen zeven jaar in functies waarbij de relatie tot transport en/of logistiek altijd centraal stond. Bij Melis Logistics gaat Bob zich richten op de vervoersadministratie, zodat alles continu op rolletjes loopt én rijdt. Onze nieuwe collega is sinds tien maanden de trotse vader van een zoon, dus Bob kan zich als geen ander inleven in het nachtelijke ritme van onze chauffeurs. Wakker om 03:00? Eerder regel dan uitzondering. Welkom bij de club Bob, ook jij veel succes en plezier gewenst!

Solliciteer nu!

Ben jij de volgende die een arbeidsovereenkomst van Melis Logistics tekent? Wij kunnen nog genoeg extra handen gebruiken! Van allround chauffeur tot charter en zelfs een rijinstructeur: de mogelijkheden zijn net zo breed als onze dienstverlening. Bekijk de vacatures via werkenbijmelis.nl/vacatures en solliciteer vandaag nog!

Deel dit bericht met vrienden en familie