Melis Logistics verwelkomt Wiggers Lijstprofielen B.V.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De distributie van lengtegoederen is een specifieke klus, al helemaal als deze goederen ook nog eens schadegevoelig zijn. Wiggers Lijstprofielen B.V. uit Winterswijk benaderde Melis Logistics met deze vraag en natuurlijk gaan wij deze uitdaging graag met hen aan.

Veelbelovende samenwerking

Wiggers gaat naar eigen zeggen ‘uitdagingen aan waar een ander zijn handen niet aan wil branden’. Een vindingrijke mentaliteit die wij herkennen, want ook Melis Logistics is tot het bot gedreven om een succes te creëren, wanneer een ander louter problemen ziet. Naast dit raakvlak kennen we nog een overeenkomst: oog voor de klant én medewerkers worden niet gezien als collega’s, maar als rasechte specialisten die een belangrijke rol spelen in de groei van het bedrijf. Kortom: Wiggers Lijstprofielen is een partner die perfect bij ons past!

Tekst loopt door onder de foto

Melis Logistics Wiggers

Nationale distributie inclusief kooiaap transport

Met een specialisme in ‘ommantelen’, houdt Wiggers zich voornamelijk bezig met het in doorloop omtrekken van een basismateriaal met een kunststoffolie, melaminefolie, aluminiumfolie, fineer, papier of zelfs leer. Het basismateriaal, de drager, is doorgaans MDF, spaanplaat, massief hout of aluminium. Wiggers ziet het ommantelen – beter bekend als ‘wrappen’ – als de ultieme finishing touch voor elk product. Van plinten tot wandbekleding en zelfs meubelen; de gewrapte lijstprofielen van Wiggers komen in vele soorten en maten. Melis Logistics verzorgt sinds kort de internationale distributie van de veelzijdige interieuroplossingen, waarbij ook de trouwe kooiaap van dienst is. De lengtegoederen worden vanuit de fabriek in Winterswijk afgeleverd op de projectlocaties in West-Europa. Waar Wiggers ook aan de slag gaat, wij zorgen dat het materiaal schadevrij en op tijd geleverd wordt.

Zoek jij een betrouwbare transportpartner?

Het is mooi om te zien dat we, met het honderdjarig bestaan in het vooruitzicht, niet alleen trouwe relaties zorgvuldig onderhouden, maar ook nieuwe relaties – zoals Wiggers – mogen verwelkomen. Zoek jij ook een betrouwbare transportpartner of gewoon benieuwd wat Melis Logistics voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 026 – 361 13 33.

Deel dit bericht met vrienden en familie