Melis Logistics breidt vloot uit met drie DAF XF trucks

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De uitbreiding van het wagenpark ontpopt zich langzaam tot een terugkerend thema van de wekelijkse nieuwsberichten. Niet geheel onlogisch, want Melis Logistics investeert met enige regelmaat in nieuw materiaal om zo de klantvraag te kunnen blijven beantwoorden. Ook vandaag informeren wij je graag over de aanschaf van drie nieuwe DAF XF vrachtwagens, waarmee de huidige vloot maar liefst 97 wagens telt. Op naar de 100!

DAF XF: International Truck of the Year 2018

De drie nieuwe wagens zijn niet zomaar vrachtwagens. Nee, het zijn DAF XF trucks. Dit is de nieuwe generatie die wordt gezien als ‘de droom van elke chauffeur’, vanwege de uitstekende toegankelijkheid, voortreffelijke interieurruimte en vele innovaties die zorgen voor nog meer comfort, gebruiksgemak, aantrekkingskracht en veiligheid. Aangezien de vrachtwagens bijna een tweede huis vormen voor onze internationale chauffeurs, zien wij het als een groot belang dat dit een fijne, veilige thuisbasis is. Het feit dat de DAF XF truck is verkozen tot ‘International Truck of the Year 2018’, de meest prestigieuze onderscheiding in de truckindustrie, bevestigt dat er drie goede aankopen zijn gedaan. Wil je meer lezen over deze nieuwe vrachtwagens? Klik dan hier.

Doorlopende groei aanleiding voor uitbreiding wagenpark

De aanleiding voor de aanschaf van deze drie wagens was, zoals ook al eerder het geval was, de doorlopende groei die ons bedrijf doormaakt. Om ook in de toekomst onze vertrouwde diensten te kunnen blijven leveren, met de snelheid die men van ons gewend is, zal ons wagenpark immers met hetzelfde tempo moeten meegroeien. Met de aanschaf van deze drie nieuwe DAF trucks staat het totale aandeel van de Brabantse producent in onze vloot op vier. Het onlangs overgenomen Wigman Transport bracht eerder namelijk al een DAF vrachtwagen naar de Dijkgraaf. De nieuwe DAF trucks vormen het begin van een prachtige samenwerking die zich wellicht verder kan ontwikkelen dan uitsluitend de aanschaf van nieuw materiaal.

Zoals je ziet, komt de 100e Melis vrachtwagen nu écht dichtbij. Om dit riante wagenpark zoveel mogelijk op de rit te houden, zijn nieuwe chauffeurs natuurlijk altijd meer dan welkom. Wil jij aan de slag bij een loyaal, hard groeiend familiebedrijf als Melis Logistics? Bekijk de vacatures op www.werkenbijmelis.nl.

DAF Truck Melis Logistics

Deel dit bericht met vrienden en familie