Melis Logistics richt warehouse in met MotracLinde

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Met een warehouse van maar liefst 3000 m2 is een enkele pomp- en steekwagen allang niet meer voldoende. Nee, om de zware vrachten met recordsnelheid aan de andere kant van de ruimte te krijgen, en ook de stellingen in de nok van de loods te kunnen bereiken, is er grover geschut nodig. Daarom investeerde Melis Logistics onlangs in een drietal hoogstaande heftruck- en magazijntrucks van de bekende aanbieder MotracLinde. Met de komst van deze machtige machines is nu ook het warehouse bijna klaar voor de opening!

MotracLinde is een bedrijf dat haar medewerkers en het milieu een warm hart toedraagt. Zo luidt hun visie “mensen vormen de spil van ons bedrijf” en zijn zij gefocust op maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Beide speerpunten herkent én ondersteunt Melis Logistics natuurlijk als geen ander. Ook wij zien onze medewerkers als het kapitaal van onze onderneming en laten de wereld graag zo goed mogelijk achter voor alle volgende (Melis) generaties. Het is dan ook enorm waardevol om samen te werken met een partij die deze mooie gedachten met ons deelt.

Melis Logistics geeft Linde occasions een tweede leven
In het kader van die duurzaamheid heeft Melis Logistics geïnvesteerd in een drietal occasions. Deze trucks zijn weliswaar eerder gebruikt, maar nog láng niet afgeschreven en voldoen natuurlijk aan alle gestelde veiligheidsvoorschriften en -eisen. Inmiddels staan de Linde elektro-vorkheftruck, de Linde elektro-pallettruck en de Linde elektro-reachtruck in Duiven klaar voor gebruik. Met deze krachtige en comfortabele trucks wordt het inspannende magazijnwerk verlicht en wordt iedere uitdaging, hoe hoog of zwaar ook, probleemloos getackeld. En dat ze ook nog eens in de perfect Melis rode kleur zijn uitgevoerd, is natuurlijk een leuke bijkomstigheid.

Maar niet alleen heeft MotracLinde ons voorzien van deze drie heftruck- en magazijntrucks, ook wisten wij hen te vinden voor het inrichten van de immens grote loods. Inmiddels staan er zowel enkele als dubbele stellingen en zijn er ruim 2400 palletplaatsen gemonteerd. Nu nog leeg, maar vanaf de opening begin 2018 worden deze hopelijk snel gevuld!

Liggen jouw producten binnenkort in onze stellingen?
Ben jij benieuwd wat het innovatieve warehouse van Melis Logistics voor jouw logistieke vraagstukken kan betekenen? Bel even naar 026 – 36 11 333 en wij spreken graag de mogelijkheden met je door. We bieden in ons nieuwe bedrijfspand namelijk nog véél meer dan enkel op- en overslag.

Linde elektro-vorkheftruck
Linde elektro-pallettruck
Linde elektro-reachtruck

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht met vrienden en familie