Melis Logistics schaft nieuwe bakwagens aan in Rittal huisstijl

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Binnenkort kun je op de weg weer twee nieuwe pronkstukken van Melis voorbij zien rijden. Onlangs schaften wij namelijk twee nieuwe bakwagens aan. Deze bakwagens zijn echter niet zomaar bakwagens. Ze zijn speciaal ontworpen in de huisstijl van onze klant Rittal.

Rittal is een toonaangevende systeemleverancier voor onder andere kastsystemen, stroomverdeling, IT-infrastructuur. Van ongeveer 2012 tot 2016/17 hadden wij een ondersteunende functie qua vervoer. Sinds november 2018 nemen wij de gehele distributie voor onze rekening. Doordat het bedrijf nieuwe, hogere kasten heeft ontwikkeld en deze niet vervoerd konden worden in een ‘gewone’ bakwagen, was er behoefte aan een wagen die dat wél kon.

Nieuwe bakwagens

Dankzij de nieuwe bakwagens is dit vervoer nu mogelijk gemaakt. Naast het feit dat de bakwagens gloednieuw zijn, zijn ook de laadbakken hoger gemaakt speciaal voor de grotere kasten die Rittal heeft ontwikkeld. Ook is de inrichting van de laadbak verbeterd waardoor Rittal haar kostbare producten beter kan vastzetten. Daarnaast hebben de bakwagens een Euro 6 norm wat betekent dat de voertuigen minder CO2 uitstoten dan een vergelijkbaar Euro 5 model. Zo worden de spullen op een zuinigere manier vervoerd.

Uitbreiding wagenpark

Niet alleen de technische specificaties van deze bakwagens zijn anders, ook het uiterlijk van deze bakbeesten is speciaal ontworpen voor Rittal. De huisstijl van Rittal pronkt namelijk op de zijkant van de wagen. Binnenkort zal ons wagenpark nog verder worden uitgebreid. Dan komen er namelijk nog drie bakwagens bij. Geheel in stijl, maar wel in Melis Logistics stijl. Deze wagens zullen onder andere fungeren als vangnet op het moment dat er piekmomenten zijn bij Rittal.

Niet alleen Rittal kan gebruik maken van onze service en diensten. Ook voor jou staan we klaar! Ben je zelf ook op zoek naar een grotere bakwagen of naar een gedegen distributeur die jouw spullen op een veilige manier van A naar B brengt? Neem dan contact met ons op via 026 – 36 11 333. Wij denken graag met je mee.

Deel dit bericht met vrienden en familie