Melis Logistics verwelkomt Gadero voor kooiaap transport

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Onlangs bleek dat Melis Logistics niet alleen zichtbaar is op de weg, maar ook op Google goed gevonden wordt. De Groningse houthandel Gadero benaderde ons namelijk met een transportvraagstuk, het lossen van hout bij hun klanten, en over twee weken gaan de kooiapen al dagelijks op pad!

De laatste tijd wordt er veel geschreven over het (inter)nationale transport en het bijbehorende wagenpark van Melis Logistics. Je zou bíjna vergeten dat de dienstverlening veel breder is en allerlei aanvullende mogelijkheden biedt, zowel op gebied van transport als warehousing. Kooiaap transport is hier een mooi voorbeeld van. Al jaar en dag gaan onze chauffeurs met de losse heftruck op pad, om de goederen binnen én buiten Nederland te laden en lossen. Binnenkort mogen wij Gadero aan ons kooiaap-klantenbestand toevoegen.

Nationaal kooiaap transport

Vanaf medio februari aanstaande gaan onze chauffeurs iedere dag een vracht hout inladen bij het afhaal- en opslagpunt in Groningen, om de zendingen vervolgens bij verschillende klanten verspreid in Nederland af te leveren. Gadero verkoopt nagenoeg alle soorten hout en levert daarnaast ook bestrating- en bouwmateriaal. Dit zijn doorgaans geen lichte producten. Voor de kooiaap levert dit geen enkel probleem op: de heftruck tilt goederen tot een gewicht van maximaal 2500 kilogram probleemloos in- en uit de vrachtwagen, om deze vervolgens keurig bij de particuliere klant af te leveren. Om ervoor te zorgen dat iedere schakel in de keten, dus zowel Gadero als hun eindklant, op de hoogte blijft van de (status van de) vracht, wordt deze voorzien van een track & trace code. Hiermee weet iedereen wat, en vooral wanneer, zij kan verwachten. Enkele bedrijven waarvoor wij al langer kooiaap transport organiseren, zijn het Utrechtse Nedal Aluminium B.V. en B&B Handelsonderneming uit Lelystad.

Zoekt jouw organisatie nog een betrouwbare kooiaap transportpartner? Melis Logistics is hiervoor zeker uit het juiste hout gesneden. Bel 026-3611333 of mail naar info@melislogistics.nl voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht met vrienden en familie