Melis Logistics verzorgt Kooiaap transport voor B&B Handelsonderneming

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]2018 kent een goede start voor Melis Logistics. Niet alleen zijn de verhuisdozen uitgepakt en liggen de eerste pallets in ons nieuwe warehouse, ook hebben wij dit jaar al een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Eén hiervan is B&B Handelsonderneming uit Lelystad, waarvoor wij sindsdien met onze Kooiaap het hele land doorkruisen.

Het hechte gevoel van een familiebedrijf

B&B Handelsonderneming is net als Melis Logistics een familiebedrijf. Het bedrijf omschrijft zichzelf als “jong met veel ervaring” en wordt gerund door vader en zoon Baars. Na tientallen jaren detailhandel in tuinmaterialen, maakten zij de gedeeltelijke overstap naar groothandel in bestratingsmaterialen en online tuinmaterialenhandel voor de consument. Hierbij ligt de focus op het effectief en kostenbesparend, maar bovenal kwalitatief dienst verlenen. In januari jl. trok B&B Handelsonderneming, Melis Logistics aan als partner in Kooiaap transport. Met onze meeneemheftruck zorgen wij er graag voor dat de consument zijn of haar bestelling binnen no-time in huis (of beter gezegd, de tuin) heeft. Het aangaan van deze mooie samenwerking versterkt het hechte familiegevoel, wat bij beide bedrijven natuurlijk diep geworteld zit.

Particulier Kooiaap transport

Zoals gezegd wordt het Kooiaap transport met name uitgevoerd voor consumenten, waarbij iedere woonplaats in Nederland probleemloos aangedaan wordt. De zending wordt voorzien van een track & trace code, zodat deze door alle partijen op de voet gevolgd kan worden. De beide heren Baars voorzien je met hun ruime aanbod van nagenoeg alle tuinmaterialen: van zand tot graszoden en van split tot natuursteen. Maar heeft jouw schutting het begeven tijdens de stormschade van vorige maand, en heb je nog geen tijd gehad voor een bezoek aan de bouwmarkt? Ook dat is geen probleem, want tuinhout behoort eveneens tot het assortiment van B&B Handelsonderneming. Misschien rijdt onze rood/gele vrachtwagen binnenkort jouw straat in en geniet jij dit voorjaar nog van een flitsende tuin.

Ben je benieuwd wat het Melis Kooiaap transport voor jouw organisatie kan betekenen? Bel even naar 026 – 36 11 333 en wij nemen heel graag de mogelijkheden met je door. Alles is mogelijk, met Melis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht met vrienden en familie