Melis Logistics wenst jou fijne feestdagen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

2018 was een onvergetelijk jaar voor Melis Logistics. Zo zijn we in januari verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand en ging de Melis Driving Academy van start, wat tot op heden al heeft geleid tot 40 behaalde C- en/of CE-rijbewijzen. Daarnaast breidde ons kantoorteam uit met maar liefst vijf medewerkers en nam Truckherstel haar twee nieuwe spuitcabines in gebruik, waardoor dit jaar wederom wordt gekenmerkt door groei. En door feest.

Want het jubileumfeest in oktober, waar het 100-jarig bestaan op magistrale wijze gevierd werd, was het absolute hoogtepunt van 2018. Zo maakte de 100ste vrachtwagen, een gouden Volvo, zijn glansrijke debuut door de avond te openen. Tevens ontvingen we als bubbel in de champagne het Koninklijke predicaat ‘Bij Beschikking Hofleverancier’. Dat enkele weken later de Financieele Dagblad Gazellen Award én de nominatie voor de Gelderse Familiebedrijven Award volgden, maakte het jaar nóg specialer dan het al was.

Melis Logistics telt nu haar eigen Gouden Eeuw en dat komt mede dankzij jou. Bedankt voor je grenzeloze vertrouwen in onze organisatie, onze mensen en onze materialen. Ook in 2019 staan we natuurlijk weer voor je klaar.

Wij wensen jou en je familie hele fijne feestdagen en veel geluk voor het nieuwe jaar.

Namens Melis Logistics,

Marwin Melis

Kerstkaart Melis Logistics
Deel dit bericht met vrienden en familie