Melis zoekt charters!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Fijne samenwerkingen, sterke banden en het voortdurend streven naar hoge leverbetrouwbaarheid zijn binnen Melis van groot belang. We blijven als bedrijf groeien, maar zullen nooit een ‘nee’ aan de klant verkopen. Dat vraagt soms om wat creativiteit. Daarom schakelen we graag externe hulp in! Als charter word je als volwaardig Melis-familielid beschouwd. Net als de vaste werknemers heb je de mogelijkheid om door te groeien en we bieden kansen voor het behalen en aanvragen van vergunningen en papieren.

Flexibel werken

We worden vaak last minute gevraagd voor een transportrit. Omdat onze vaste chauffeurs veel on the road zijn, zetten we voor deze ongeplande aanvragen vaak flexibele charters in. Het voordeel van het flexibel werken is dat je voor meerdere bedrijven kan rijden.

Let’s plan

De werkzaamheden van charters worden in de vaste Melis-planning meegenomen en je rijdt transportritten door de hele Benelux. Omdat wij binnen het bedrijf een écht familie of- teamgevoel in stand willen houden investeren wij graag in nieuwe collega’s. Krachten worden gebundeld en kennis wordt uitgewisseld. Dat vinden wij belangrijk bij Melis; samen staan we sterk!

Benieuwd of wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Bekijk de vacature!

Deel dit bericht met vrienden en familie