Nieuwe materialen bij Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Nieuwe heftrucks, een nieuw warehouse en verlengingen van certificaten: het houdt niet op. Melis Logistics groeit en groeit, maar die groei moet wel mogelijk blijven. Daarom investeerden we de afgelopen tijd flink in onze materialen.

Distributie dicht bij huis

Om te beginnen zijn er maar liefst tien nieuwe Volvo FL bakwagens aan het wagenpark toegevoegd. Deze jongens gaan ons helpen om leveringen bij particulieren eenvoudiger te maken.

Voor de dagdistributie binnen Nederland zijn er ook vijf Volvo FM trekkers aangeschaft. Een druk schema vraagt om de juiste hulpmiddelen. De Volvo FM is de ideale bedrijfspartner voor chauffeurs die behoefte hebben aan maximaal comfort, een lage instap, flexibiliteit, gemak en uitstekend zicht. Daarmee zijn dit mooie aanwinsten voor onze inventaris die ons kan helpen met het waarmaken van onze belofte.

Met groot geschut over de grens

Om de meerdaagse distributie binnen de Benelux en het Ruhrgebied zo comfortabel mogelijk te maken voor onze chauffeurs, hebben we drie nieuwe Volvo FH trekkers aangeschaft. Deze truck is het icoon voor het internationaal transport en zorgt ervoor dat onze chauffeurs veilig en comfortabel van A naar B kunnen rijden.

Opleggers in alle soorten en maten

Met zo’n aantal nieuw trekgeschut, kon de aanschaf van opleggers natuurlijk niet uitblijven. Er zijn maar liefst 23 opleggers aan de inventaris toegevoegd om aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Hierin is een combinatie gemaakt van stuuras-opleggers met laadklep, tautliners met kooiaap en stuuras tautliners. Als klap op de vuurpijl komen er ook nog twee city-opleggers met klep- en kooiaapaansluiting aan. Voor deze mooie uitbreiding zijn er zes nieuwe 4-weg kooiapen aangeschaft. Ja, we kunnen er voorlopig weer flink tegenaan.

Gaat jouw distributiehart harder kloppen van al deze mooie nieuwe materialen en zie je jezelf hier al mee werken? Goed nieuws! Melis Logistics is op zoek naar enthousiaste collega’s die graag aan de slag gaan met al dit moois.

Deel dit bericht met vrienden en familie